Nieuws

Hillsdale-bedrijfseigenaar erkend voor uitstekende dienstverlening aan de gemeenschap

Ken Joswiak, eigenaar van Hillsdale GMC en Southern Michigan RV, werd onlangs geëerd met de Marvin E. Howell Award voor zijn uitstekende dienstverlening aan de gemeenschap. Joswiak verwierf samen met zijn vrouw Stacy zeven jaar geleden de Hillsdale GMC-dealer en lanceerde in 2022 Southern Michigan RV. Naast zijn zakelijke ondernemingen is Joswiak actief betrokken bij het bevorderen van de economische groei in Hillsdale County als president van de Hillsdale Business Association.

Susan Smith, uitvoerend directeur van het Economic Development Partnership van Hillsdale County, prees Joswiak en Stacy voor hun toewijding aan de gemeenschap. Ze merkte hun betrokkenheid op bij het organiseren van gemeenschapsevenementen en het bieden van financiële hulp, en verklaarde dat zij het dynamische duo zijn van gemeenschapsbetrokkenheid. Of het nu gaat om deelname aan trunk-or-treat-evenementen, parades of autoshows, Joswiak en Stacy zijn altijd aanwezig en bieden hun onwankelbare steun.

Joswiak benadrukte het belang van persoonlijke betrokkenheid bij de gemeenschap, in plaats van simpelweg cheques uit te schrijven. Hij is van mening dat het zijn van een familiebedrijf in Hillsdale de verantwoordelijkheid met zich meebrengt om actief bij te dragen en een integraal onderdeel van de gemeenschap te zijn. Deze filosofie heeft zijn benadering van dienstverlening aan de gemeenschap geleid.

Een van de vlaggenschipevenementen georganiseerd door Hillsdale GMC is Summer in the City. Joswiak en zijn team, dat eerder op het kermisterrein werd gehouden, besloten het evenement terug naar het centrum te brengen. Volgens Joswiak zijn dit soort evenementen cruciaal voor de gemeenschap en benadrukken ze het belang van samenkomen en genieten van gedeelde ervaringen.

Joswiak sprak zijn dankbaarheid uit voor de kans om de gemeenschap te dienen en zijn wens om van Hillsdale een nog betere plek te maken om te wonen. Hij herkende de ongelooflijke mensen van Hillsdale en gaf hen de eer dat ze van de stad een fenomenale plek hadden gemaakt.

Samenvattend is Ken Joswiaks inzet voor dienstverlening aan de gemeenschap erkend met de Marvin E. Howell Award. Door zijn leiderschap bij Hillsdale GMC en Southern Michigan RV, evenals zijn actieve betrokkenheid bij het organiseren van gemeenschapsevenementen, heeft Joswiak zijn toewijding aan de economische groei en het welzijn van Hillsdale County getoond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER