Hittegolf veroorzaakt een noodsituatie op het gebied van de gezondheid;  Steden implementeren afkoelingsmaatregelen – kunnen indexfondsen te maken krijgen met financiële problemen?
Nieuws

Hittegolf veroorzaakt een noodsituatie op het gebied van de gezondheid; Steden implementeren afkoelingsmaatregelen – kunnen indexfondsen te maken krijgen met financiële problemen?

Er nadert een hittegolf en een groot deel van het land kent al recordtemperaturen. Philadelphia heeft donderdagochtend de eerste gezondheidsnoodtoestand van het jaar uitgeroepen en zal naar verwachting tegen het einde van de week temperaturen met drie cijfers opleveren. Terwijl we ons verdiepen in het onderwerp, zullen we onderzoeken waarom de hitte zulke extreme niveaus bereikt en hoe we ons kunnen voorbereiden op het verzengende weer. Arts Sameed Khatana van de Universiteit van Pennsylvania zal bespreken hoe het veranderende klimaat het menselijk lichaam beïnvloedt en waarom bepaalde groepen gevoeliger zijn voor weersgerelateerde complicaties. Daarnaast zullen we onderzoeken hoe steden hun veerkracht tegen hittegolven kunnen vergroten en wat de potentiële voordelen zijn van het benoemen ervan, vergelijkbaar met orkanen. Klimaatveerkrachtadviseur Kurt Shickman zal inzichten verschaffen over deze onderwerpen.

Als we overschakelen, zullen we ook bespreken of indexfondsen oververhit raken als populaire beleggingsoptie. Veel individuen kiezen ervoor om hun geld te beleggen in index 500-fondsen of 401K's en laten deze onaangeroerd. Er bestaan ​​echter zorgen dat de toenemende populariteit van passief beleggen tot negatieve gevolgen zou kunnen leiden. Andrew Lipstein, auteur van het coververhaal van Harper's Magazine “Wat gaat er omhoog: betekent de opkomst van indexfondsen een catastrofe?” zal zijn visie op dit onderwerp delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER