HNS-woordvoerder spreekt zijn vertrouwen uit in de vindingrijkheid van fans op het gebied van euro’s en ticketverkoop
Sport

HNS-woordvoerder spreekt zijn vertrouwen uit in de vindingrijkheid van fans op het gebied van euro’s en ticketverkoop

Tomislav Pacak en de teammanager van het Kroatische nationale team, Iva Olivari, waren te gast bij HRT’s show “Sportske Minute” ter gelegenheid van de loting en de start van de voorbereidingen voor het komende EK in Duitsland. Het spektakel is gegarandeerd. Er wordt een invasie van Kroatische fans verwacht, zowel vanuit Duitsland, Lijepa Naša als andere landen. Een paar dagen geleden opende de UEFA ticketaanvragen. Kroatische fans krijgen formeel 10.000 kaartjes per wedstrijd, maar de verwachting is dat er nog veel meer fans in de ‘kubussen’ in Duitse stadions zullen zitten.

“We kunnen verwachten dat het op het hoogste niveau zal zijn. Een echt voetbalspektakel met veel Kroaten in de stadions. Ik denk dat het er meer zullen zijn dan we de kans kregen om kaartjes te kopen. Je weet dat wij Kroaten het altijd redden. Ik verwacht veel van hen in het stadion”, zei Olivari, waaraan Pacak toevoegde: “De menigte is enorm, we weten dat er druk zal zijn op elke speler en functionaris van de bond. Maar nu we alle cijfers transparant hebben gezegd, zie je wat de situatie is, het zal een strijd worden, maar we twijfelen niet aan de vindingrijkheid van onze fans”, aldus Pacak voor HRT.

De startdatum van de euro is nog niet bevestigd. Voorafgaand aan de grote competitie speelt Kroatië ook nog twee voorbereidende wedstrijden, en de afspraken over de tegenstanders lopen nog.

Ze gaven aan dat hun huidige trainingsfaciliteit benijdenswaardig was vanwege de faciliteiten en locatie. De faciliteiten zijn ideaal voor hun trainingsbehoeften, met een uitstekend wellness- en spagedeelte, een zeer goede fitnessruimte en een hotel aan een meer, dat de isolatie biedt waar ze de voorkeur aan geven. Deze locatie minimaliseert de reistijd naar het veld, wat belangrijk is voor het welzijn van de spelers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER