Hoe u Google uw e-mails kunt laten schrijven met deze truc
Technologie

Hoe u Google uw e-mails kunt laten schrijven met deze truc

Google heeft kunstmatige intelligentie in zijn diensten geïntegreerd, waaronder een nieuwe tool in Gmail waarmee gebruikers sneller e-mails kunnen schrijven. Deze AI-functie suggereert formele en foutloze antwoorden op basis van door de gebruiker ingevoerde basiszinnen. De tool is beschikbaar in Gmail en kan handmatig worden geactiveerd. Daarnaast wordt kunstmatige intelligentie ook gebruikt om realtime tekstaanbevelingen te bieden, zodat gebruikers sneller op e-mails kunnen reageren.

Een andere innovatie van Google is de naamswijziging van zijn kunstmatige-intelligentiebot Bard in Gemini. Deze tool heeft tot doel de online zoekervaring voor gebruikers te personaliseren en te verbeteren. Gemini Advanced is beschikbaar in het Google One AI Premium-abonnement voor een maandelijks bedrag, met een gratis proefperiode van twee maanden.

Naast deze verbeteringen vindt het bedrijf nieuwe manieren om AI te integreren in dagelijkse taken om deze efficiënter en persoonlijker te maken. Dit omvat tools voor het schrijven van e-mails en het uitvoeren van online zoekopdrachten.

De integratie van kunstmatige intelligentie door Google in zijn diensten verandert de manier waarop gebruikers omgaan met technologie en vertegenwoordigt een stap voorwaarts in het digitale tijdperk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER