Hoe u naar YouTube-muziek kunt luisteren terwijl uw telefoonscherm is uitgeschakeld
Technologie

Hoe u naar YouTube-muziek kunt luisteren terwijl uw telefoonscherm is uitgeschakeld

Als je van je favoriete muziek op YouTube wilt genieten terwijl je scherm vergrendeld is, zonder dat je voor een premiumabonnement hoeft te betalen, is er een techniek die je kunt gebruiken om gratis en zonder beperkingen toegang te krijgen tot de inhoud. Deze truc werkt voor zowel Android- als iOS-apparaten en houdt in dat je via je browser toegang krijgt tot de YouTube-website in plaats van de app te gebruiken.

Om dit te bereiken, volgt u eenvoudigweg deze stappen: Open eerst uw browser en ga naar de YouTube-website. Zoek vervolgens de video waarnaar u wilt luisteren en begin deze af te spelen. Vergrendel vervolgens uw scherm of schakel over naar een andere app terwijl de video wordt afgespeeld. U zult merken dat de audio van de video blijft spelen, ook al is uw scherm vergrendeld.

Door deze stappen te volgen, kunt u alleen naar de audio van de video luisteren zonder dat u uw telefoon hoeft te ontgrendelen. Je kunt blijven genieten van je favoriete nummers zonder dat je de YouTube-app open hoeft te houden, zolang je de browser van waaruit je de video hebt geopend niet sluit.

Hoewel dit geen officiële functie van de YouTube-app is, vinden veel gebruikers deze oplossing praktisch en handig om zonder onderbrekingen naar muziek op het platform te luisteren. Probeer het eens en geniet van je favoriete nummers zonder het gedoe van een premium abonnement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER