Holiday brengt een oprechte boodschap over aan Stevens na de kampioensoverwinning van Celtics
Sport

Holiday brengt een oprechte boodschap over aan Stevens na de kampioensoverwinning van Celtics

Na het winnen van het kampioenschap ontvingen de Boston Celtics een speciaal bericht van Jrue Holiday. Brad Stevens, president van basketbalactiviteiten van Celtics, speelde een sleutelrol in het succes van het team door slimme selectiebewegingen te maken die Jayson Tatum en Jaylen Brown omringden met een sterke ondersteunende cast. Een van de meest impactvolle bewegingen was het ruilen voor Holiday, die het team kampioenservaring, scorend vermogen en uitstekende perimeterverdediging bracht.

De aanwezigheid van Holiday was voelbaar tijdens de play-offs, vooral in Game 5 van de NBA Finals tegen de Dallas Mavericks, waar hij cruciale acties maakte om de kampioenswinst veilig te stellen. Zijn prestatie schreef geschiedenis toen hij de eerste speler werd die in zijn eerste seizoen een kampioenschap won met twee verschillende teams.

Tijdens een bezoek aan NBC Sports Boston's Celtics Pregame Live hadden Stevens en Holiday een gesprek waarin Holiday zijn dankbaarheid uitsprak omdat hij deel uitmaakte van het kampioensteam. Holiday bedankte Stevens voor het feit dat hij hem naar de Celtics had gebracht en deel had uitgemaakt van de ongelooflijke reis. Het team staat nu voor de uitdaging om hun titel te verdedigen, een prestatie die sinds de Golden State Warriors in 2018 niet meer is volbracht.

Gelukkig voor de Celtics hebben ze Holiday voor komend seizoen op hun selectie, nadat hij in april een contractverlenging voor vier jaar tekende. Met zijn kampioenservaring en vaardigheden zal Holiday een belangrijke troef zijn als het team hun succes in de toekomst wil herhalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER