Nieuws

Hoogstbetaalde sectoren in Argentinië

Volgens de laatste Bumeran Arbeidsmarktindex staat de productie-, leverings- en logistieke sector in Argentinië aan de top wat betreft de gevraagde gemiddelde salarissen. In oktober komt dit tot uiting in het gebied met de hoogste gemiddelde salarissen per maand voor deze functies.

Ook de sector Productie, Toelevering en Logistiek had de hoogste participatie in termen van arbeidsadvertenties en sollicitaties op de arbeidsmarkt. Er is sprake van een aanzienlijke groei in het zoeken naar talent voor posities in de productie en productie, maar ook in de bevoorrading en logistiek.

Deze gebieden ervaren een aanzienlijke stijging van de gemiddelde salariseisen ten opzichte van de afgelopen maanden en hebben het gemiddelde beoogde salaris van de algemene arbeidsmarkt overtroffen. Civiele Techniek, Productie, Toelevering en Logistiek zijn de functies met het beste gemiddeld gevraagde salaris per maand.

In semi-senior en senior functies laat de sector Productie, Supply en Logistiek ook een aanzienlijke stijging van de beloning zien op jaarbasis, waarmee ook het algemene gemiddelde van senior en semi-senior functies in de markt wordt overtroffen. Projectleiderschap is de rol met het beste salaris in semi-senior en senior posities.

De sector Productie, Toelevering en Logistiek is het meest betrokken bij personeelsadvertenties, wat de toppositie versterkt. De commerciële, administratieve en financiële sectoren volgen.

Uit het particuliere onderzoek blijkt dat de productie-, leverings- en logistieke sector in Argentinië de technologiesector overtreft wat betreft de beste gemiddelde gevraagde salarissen voor vacatures.

LAAT EEN REACTIE ACHTER