Huawei introduceert een oplossing voor digitale gezondheidstechnologie op MWC Barcelona 2024
Technologie

Huawei introduceert een oplossing voor digitale gezondheidstechnologie op MWC Barcelona 2024

Huawei heeft onlangs zijn Medical Technology Digitalization Solution onthuld op MWC Barcelona 2024, wat een aanzienlijke vooruitgang markeert in de digitalisering van de gezondheidszorgsector. De vice-president van Huawei’s ICT Marketing & Solution Sales, David Shi, benadrukte de rol van het bedrijf bij het leveren van ICT-oplossingen om een ​​veilige digitale basis voor de gezondheidszorg te leggen. De nieuwe oplossing richt zich op pathologie en medische beeldvorming en biedt voordelen zoals SmartCache intelligente pre-reading voor efficiënte beeldanalyse, een door Huawei ontwikkeld compressie-algoritme dat 30% opslagruimte bespaart, en videonetwerksynergie voor consistente diagnose op afstand.

Deze innovatieve oplossing is wereldwijd geïmplementeerd, waardoor de processen op de pathologieafdeling van het Ruijin Ziekenhuis zijn verbeterd en het Gezondheidsbureau van het Longgang District, Shenzhen, in staat is gesteld een regionaal platform voor medische beeldvorming op te zetten dat 12 ziekenhuizen met elkaar verbindt. De aanpak van Huawei gaat verder dan digitalisering en maakt gebruik van de synergie van cloud-netwerk-edge-device om oplossingen als Smart Ward, Smart Hospital Campus en One Hospital, Multiple Branches te verbeteren. Met een geschiedenis van dienstverlening aan meer dan 5000 ziekenhuizen in 110 landen en regio’s blijft Huawei de intelligente transformatie van de mondiale gezondheidszorg aandrijven, door hoogwaardige diensten aan te bieden via innovatieve technologische oplossingen.

Als u meer van dit soort artikelen wilt lezen, kunt u overwegen abonnee te worden en een abonnement aan te schaffen om toegang te blijven krijgen tot premiuminhoud. Schrijf u nu in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en Huawei’s vooruitgang op het gebied van digitalisering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER