Huawei lanceert zijn nieuwe vlaggenschip-smartphones uit de Pura 70-serie in Spanje
Technologie

Huawei lanceert zijn nieuwe vlaggenschip-smartphones uit de Pura 70-serie in Spanje

Huawei heeft onlangs het nieuwe vlaggenschip Pura 70-serie op de Spaanse markt geïntroduceerd, dat de filosofie van de P-serie volgt door hoogwaardige opnames aan te bieden met een Ultra Lighting-camera en een lange batterijduur. De Pura 70-serie, voorheen bekend als de P-serie, is nu beschikbaar voor voorverkoop in Spanje, met modellen als Pura 70, 70 Pro en 70 Ultra vanaf een prijs van 999 euro.

Deze nieuwe vlaggenschipmodellen erven de innovatie op het gebied van mobiele beeldvorming en ontwerp van de P-serie, waarbij mobiele fotografie, esthetisch ontwerp en een unieke stijl worden gecombineerd. De Pura 70 Ultra heeft een zachte reliëftextuur op veganistisch leer, rode ringaccenten rond de lens en gebogen schermranden. De Pura 70 Pro heeft afgeronde hoeken, terwijl de Pura 70 een plat displayontwerp en smalle randen heeft.

De Pura 70-serie introduceert het XMAGE Ultra Lighting-camerasysteem, dat gebruik maakt van Huawei's XD-bewegingsengine voor het vastleggen van snel bewegende doelen met een snelheid tot 300 km/u. Het Pura 70 Ultra-model beschikt over een hoofdlens van één inch met een diafragma van f1.62 en Sensor Shift OIS voor verbeterde stabilisatie. De andere modellen zijn ook voorzien van een Ultra Lighting-camerasysteem van de nieuwe generatie met geavanceerde functies.

Alle modellen in de Pura 70-serie worden geleverd met de nieuwe EMUI 14.2-interface en HUAWEI X-True-weergavetechnologie, die hoge helderheid, Ultra High Resolution-weergave en AI HDR hoogdynamische weergave biedt. De telefoons zijn uitgerust met duurzame glasbescherming en bieden snelle oplaadmogelijkheden, waarbij de Pura 70 Ultra tot 100 W bedraad en 80 W draadloos opladen ondersteunt.

Klanten die de Pura 70 of 70 Pro kopen, zullen hun leveringen ontvangen vanaf 15 mei, terwijl de leveringen van de Pura 70 Ultra beginnen op 22 mei. Huawei biedt speciale introductieaanbiedingen aan, waaronder gratis koptelefoons en kortingen op smartwatches voor aankopen gedaan tussen 2 mei en juni 3. De Pura 70-serie is bedoeld om gebruikers een eersteklas mobiele fotografie-ervaring te bieden, gecombineerd met geavanceerd ontwerp en technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER