Huidige trends in esports: een gids voor AV-technologiemanagers
Technologie

Huidige trends in esports: een gids voor AV-technologiemanagers

De AV Technology Manager’s Guide to What’s Trending in Esports is een uitgebreide bron om meer te leren over de uitbreiding van esports en de technologieën die een verschil maken in deze snelgroeiende industrie. Met inzichten van 22 AV/IT Thought Leaders behandelt deze gids onderwerpen als het opzetten van een esports-programma op elk niveau, de technologieën die de game-ervaring verbeteren en de elementen die een meeslepende ervaring creëren voor atleten en toeschouwers.

Een van de hoogtepunten van deze gids is een exclusief kijkje in een van de beste esports-arena’s in Amerika. Deze faciliteit beschikt over een op maat gemaakte, 6 meter brede videomuur die dient als het middelpunt van extreme gaming en diverse multimediatoepassingen. Lezers kunnen waardevolle inzichten krijgen in de technologieën en ontwerpoverwegingen die zijn gebruikt bij het creëren van deze eersteklas esports-faciliteit.

De gids bevat ook vijf casestudy’s die diepgaande inzichten bieden in verschillende aspecten van de esports-industrie, van bekabeling op festivalschaal tot het begeleiden van toekomstige productieprofessionals. Deze praktijkvoorbeelden bieden praktische en bruikbare inzichten voor iedereen die betrokken is bij de e-sportwereld.

Daarnaast kunnen lezers de 31 Pro AV Best in Market 2023 Award-winnaars verkennen, waarin nieuwe of nieuw geüpgradede producten van AV/IT-bedrijven worden belicht. Deze bekroonde producten vertegenwoordigen de nieuwste innovaties in de branche en bieden een kijkje in de toekomst van esports-technologie.

Ten slotte bevat de gids 26 esports-producten die het spel helpen voortstuwen en een waardevolle hulpbron vormen voor iedereen die voorop wil blijven lopen in deze snelle industrie. Met zijn uitgebreide dekking van de nieuwste trends en technologieën is de AV Technology Manager’s Guide to What’s Trending in Esports een must-read voor iedereen die betrokken is bij de esports-ruimte. Download nu om op de hoogte en geïnspireerd te blijven in deze snel evoluerende industrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER