ICYMI: de ultieme gids voor AV-technologiemanagers op InfoComm 2024
Technologie

ICYMI: de ultieme gids voor AV-technologiemanagers op InfoComm 2024

Of u nu wel of niet aanwezig was bij InfoComm 2024, deze gids biedt u inzicht in 65 fabrikantroadmaps en 75 nieuwe producten die tijdens het evenement werden gepresenteerd. Brancheleiders, waaronder CEO's, CTO's en CMO's, deelden hun perspectieven op bedrijfsroadmaps en nieuwe producttrends. Strategische partnerschappen werden ook besproken, waarbij het belang van samenwerking bij het creëren van uitgebreide oplossingen werd benadrukt.

Daarnaast gaven 7 AV/IT Industry Insiders hun perspectieven op InfoComm 2024, met inzichten in wat te verwachten en te verkennen tijdens het evenement. De gids bevat ook een duik in de hashtaggeschiedenis van het evenement, waardoor lezers een uitgebreid overzicht krijgen van de evolutie van het evenement door de jaren heen.

De gids bevat 75 opvallende producten, waaronder camera's en microfoons met AI, netwerk-AV-schermen, USB- en HDBaseT-extenders, videoconferentieapparatuur, samenwerkingssystemen en meer. Deze producten bieden geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen voor de AV/IT-industrie.

Om meer te weten te komen over de producten en inzichten van de thought leaders in de industrie, downloadt u nu de gids. Blijf op de hoogte van functies, nieuws uit de industrie en analyses voor techmanagers door u aan te melden voor een dagelijkse selectie van content.

LAAT EEN REACTIE ACHTER