IME 2024: India’s Matrastechnologie- en Stofferingbenodigdheden Expo
Technologie

IME 2024: India’s Matrastechnologie- en Stofferingbenodigdheden Expo

De komende editie van de expo vindt plaats van 22-25 februari 2024 in het Bengaluru International Exhibition Centre (BIEC) in Bengaluru, India. De 7e editie van de expo trok ruim 6.500 bezoekers uit 26 landen en er waren ruim 100 exposanten aanwezig. Enkele belangrijke exposanten voor de komende editie zijn Sheela Foams, Shree Malani Foams, Jacquard Fabrics, Elektroteks, Latex Green, Remex International en vele anderen.

De Indiase matrasindustrie zal naar verwachting een substantiële groei doormaken met een geschatte sectorwaarde van 2,4 miljard USD en een verwacht samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,97%. De verwachting is dat de markt voor gestoffeerd meubilair tussen 2023 en 2027 ook een CAGR van 7% zal kennen. De sector wordt gedreven door een groeiende vraag naar hoogwaardige slaap- en gemoderniseerde beddengoedoplossingen, en ervaart een toestroom van leveranciers, leveranciers en partners, wat innovatie en marktuitbreiding bevordert.

Het evenement zal zich richten op een divers B2B-bezoekersprofiel, waaronder fabrikanten van matrassen en kussens, fabrikanten van slaapproducten, verkopers en exporteurs, importeurs en dealers in matrastechnologie en vele anderen. De expo zal ook een conferentieforum bevatten dat is ontworpen om de samenwerking tussen professionals uit de industrie te bevorderen.

Voor meer informatie over tentoonstellingen of bezoekgegevens kunt u contact opnemen met Kalyan Vedanth via [email protected] of +91 76191 63082. Voor pers- en PR-vragen kunt u contact opnemen met Heena Jabeen op [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER