In de eerste drie weken van gelegaliseerd sportgokken gokten de inwoners van North Carolina meer dan $655 miljoen.
Sport

In de eerste drie weken van gelegaliseerd sportgokken gokten de inwoners van North Carolina meer dan $655 miljoen.

North Carolinians nemen actief deel aan sportgokken sinds het werd gelegaliseerd, waarbij binnen de eerste drie weken na de lancering naar verluidt $ 659.308.541 werd ingezet op sportevenementen. De NC State Lottery Commission heeft een rapport uitgebracht met gedetailleerde gegevens van 11 maart tot 31 maart, waarin zowel promotionele als betaalde inkomsten uit weddenschappen zijn opgenomen. Met deze weddenschappen konden North Carolinars $ 590.750.303 winnen.

De bruto inzetinkomsten voor maart alleen al bedroegen $66.496.213, waarop een belasting van 18% van toepassing is, zoals voorgeschreven door de staatswet. Deze belasting wordt toegepast op de totale inkomsten die worden gegenereerd door activiteiten op het gebied van sportweddenschappen. Voor een uitgebreider overzicht van de sportgokactiviteiten in maart kunt u het volledige activiteitenrapport op de WBTV-website raadplegen.

Terwijl North Carolina het legale sportgokken blijft omarmen, is het belangrijk dat inwoners op de hoogte blijven van de regelgeving en fiscale implicaties die aan deze vorm van entertainment zijn verbonden. Het auteursrecht voor dit rapport berust bij WBTV en alle rechten zijn voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER