India vs Bangladesh U19 World Cup 2024: Saumy Pandey’s early strike leaves Bangladesh reeling at three down in Bloemfontein | Cricket News Live Score
Nieuws

India vs Bangladesh U19 World Cup 2024: Saumy Pandey’s early strike leaves Bangladesh reeling at three down in Bloemfontein | Cricket News Live Score

Uday Saharan treedt in de voetsporen van Shubman Gill terwijl hij zich voorbereidt op het WK U-19, waar hij het Indiase team zal leiden. Beide spelers hebben veel gemeen, aangezien ze allebei zwaar scoorden in junior cricket voor Punjab, werden getraind door hun cricketminnende vaders en naar nieuwe locaties verhuisden om toegang te krijgen tot betere faciliteiten. Shubman Gill, de speler van het toernooi tijdens het WK U19 van 2018, is sindsdien overgestapt naar het seniorenteam en Uday Saharan hoopt vergelijkbaar succes te behalen.

Uday Saharan komt uit Sri Ganganagar in Rajasthan, waar zijn vader, een ayurvedische arts, zijn eigen cricketacademie leidde. Uday maakte op zeer jonge leeftijd kennis met het spel en zijn vader steunde zijn interesse in cricket altijd. Ondanks dat het hem zelf niet lukte om cricketspeler te worden, moedigde Uday’s vader zijn zoon aan om de sport te beoefenen en voorzag hij hem van de nodige steun en middelen.

Met de toewijding en toewijding van Uday Saharan aan het spel, is er een groot potentieel voor hem om een ​​aanzienlijke impact te maken op het komende WK U-19. Zijn opvoeding en vroege kennismaking met de sport hebben een solide basis gelegd voor zijn succesvolle toekomst in cricket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER