Inland Empire Health Plan ter herdenking van het jubileum in Victorville
Nieuws

Inland Empire Health Plan ter herdenking van het jubileum in Victorville

Ter viering van de 5e verjaardag van het in Victorville gevestigde Community Wellness Center, zullen functionarissen van het Inland Empire Health Plan op zaterdag 20 april van 10.00 tot 13.00 uur een gratis gezinsvriendelijk evenement organiseren. Het evenement zal plaatsvinden op 12353 Mariposa Road, Suites C2 en C3 in Victorville en bieden promoties, loterijen, speelgoedweggeefacties, snacks, ballontwisters, fitness- en kookdemonstraties, rondleidingen door faciliteiten en meer.

Het Community Wellness Center biedt het hele jaar door kosteloos lessen en hulpmiddelen aan, die dienen als een baken van hoop en ondersteuning voor mensen die worstelen met gewicht, eenzaamheid of die aanvullende diensten nodig hebben, zoals huisvesting, naschoolse programma's en voedsel. Victorville, met bijna 135.000 inwoners, beschikt vaak over beperkte middelen ter plaatse, waardoor bewoners de heuvel af moeten reizen voor essentiële diensten. Het centrum wil deze kloof overbruggen en de gemeenschap de nodige middelen bieden.

Als een van de top 10 grootste Medicaid-gezondheidsplannen en het grootste Medicare-Medicaid-gezondheidsplan zonder winstoogmerk in het land, bedient het Inland Empire Health Plan meer dan 1,5 miljoen inwoners van Riverside en San Bernardino County die zijn ingeschreven voor Medicaid of IEHP DualChoice voor 27 jaar. Het beschikt over een groeiend netwerk van bijna 6.800 zorgverleners en meer dan 3.000 teamleden die zich inzetten voor de visie om de toegang tot en de resultaten van de gezondheidszorg te verbeteren.

Ga voor meer informatie over het Inland Empire Health Plan en het Community Wellness Center naar iehp.org. Voor eventuele vragen kunt u Daily Press-verslaggever Rene Ray De La Cruz bereiken op [email protected] of hem volgen op Twitter @DP_ReneDeLaCruz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER