Technologie

Innovatieve start-up gebruikt biometrie om voertuigdiefstal in Zuid-Afrika te bestrijden

Medeoprichters van Eagle-Eye Defense, Iviwe Mosana en Naadir Vorajee, hebben een biometrische oplossing geïntroduceerd om de toenemende incidenten van autodiefstal en ongeoorloofd gebruik van voertuigen in Zuid-Afrika te bestrijden. De oplossing is ontworpen om te voorkomen dat een voertuig zich verplaatst zonder toestemming van de eigenaar, waarmee wordt tegemoetgekomen aan de behoefte aan verbeterde veiligheidsmaatregelen in het land.

De toenemende incidenten van autodiefstal en ongeoorloofd gebruik van voertuigen hebben een Zuid-Afrikaanse startup ertoe aangezet een biometrische oplossing te introduceren om het probleem aan te pakken. Deze oplossing is bedoeld om te voorkomen dat een voertuig zich verplaatst zonder toestemming van de eigenaar, waardoor een broodnodige veiligheidsmaatregel in het land wordt geboden.

Om Zuid-Afrikanen op de hoogte te houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen, zorgt News24 al 25 jaar voor betrouwbare journalistiek. Nu het land een nieuw hoofdstuk ingaat, biedt News24 een gratis proefabonnement aan om toegang te krijgen tot verhalen die bedoeld zijn om lezers te informeren, empoweren en inspireren. Deze dienst heeft tot doel het publiek goed op de hoogte te houden van actuele gebeurtenissen en een welvarende toekomst voor het land aan te moedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER