Innovatieve technologieproducten stelen de schijnwerpers op het MWC 2024
Technologie

Innovatieve technologieproducten stelen de schijnwerpers op het MWC 2024

Het Mobile World Congress 2024 in Barcelona, ​​Spanje toont geavanceerde technologische producten van over de hele wereld. Als toonaangevende vakbeurs voor mobiele technologie en aanverwante industrieën richt de MWC zich dit jaar op het “Future First”-concept. Dit thema benadrukt het belang van het verenigen van industrieën, continenten, technologieën en gemeenschappen om het potentieel van de toekomst te ontsluiten.

Met een verwachte opkomst van 95.000 bezoekers uit verschillende landen, wordt het evenement gehouden op de Gran Via in Barcelona. Dit is een stijging ten opzichte van de 88.500 bezoekers vorig jaar. Het congres telt ongeveer 2.400 exposanten en 1.100 sprekers, waaronder bijna 300 Chinese bedrijven zoals China Mobile, China Telecom, Huawei, ZTE, Lenovo, Xiaomi en iFlytek.

Het jaarlijkse vlaggenschipevenement voor de mobiele industrie en technologie loopt van 26 tot 29 februari. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om de nieuwste innovaties in de mobiele technologiesector te verkennen. Enkele van de hoogtepunten van het evenement zijn de Huawei-stand, waar bezoekers uit de eerste hand de vooruitgang op het gebied van mobiele technologie kunnen ervaren. Met de nadruk op samenwerking en innovatie is het Mobile World Congress 2024 een vooraanstaand evenement waar professionals uit de industrie en technologieliefhebbers van over de hele wereld samenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER