Inside Business Honours 2023 Women in Business – De Virginian-piloot
Nieuws

Inside Business Honours 2023 Women in Business – De Virginian-piloot

Inside Business erkent al 21 jaar invloedrijke vrouwelijke bedrijfsleiders in Hampton Roads. Het doel van het eren van deze 19 vrouwen is om hen en anderen te inspireren vertrouwen te hebben in hun capaciteiten en opinieleiders en pioniers in de regio te worden. Deze prestatieprijzen belichten succesvolle vrouwen in hun bedrijf en carrière, die ook bijdragen aan de gemeenschap en als mentor dienen. De hoop is dat deze erkenning hen zal motiveren om in de toekomst nog meer succes te behalen.

Het evenement zal plaatsvinden op 11 december van 17.30 tot 20.30 uur in het Westin Virginia Beach Town Center, gelegen op 4535 Commerce St., Virginia Beach. Meer informatie is te vinden op de website van het evenement: 2023wib.eventbrite.com.

Tot de juryleden van het evenement behoren Ann K. Crenshaw, lid van Kaufman & Canoles PC en winnaar van de Women in Business Class van 2009; Lynelle Haugabrook, hoofd strategische communicatie bij Peraton en winnaar van de Women in Business Class van 2019; Laura Henderson, de oprichter/eigenaar van BizConnect Hampton Roads en winnaar van de Women in Business Class van 2019; en Virginia Thumm, de president van Virginia Fundraising Consultants en een Women in Business Class van 2021-ontvanger.

De winnaars van het evenement van dit jaar zijn Alesha Brown, Alexandra Cantwell, Sierrah Chavis, Cedricka Dalton, Giovanna Genard, Marsha Hudgins, Jaclyn Lautz, Martha McClees, Sibyl Pappas, Lauren Roberts Carter, Amelia Ross-Hammond, Kathy Shelton, Cheryl Spraberry, Kay Stine, LaTisha Owens Tarrant, Kelli Webb, Chaniece Winfield, Laura Wood en Lauren Zuravnsky.

LAAT EEN REACTIE ACHTER