Installation of New York pitch begins before T20 World Cup.
Nieuws

Installation of New York pitch begins before T20 World Cup.

Negen van de twintig teams die dit jaar deelnemen aan de T20 World Cup zullen volgende maand wedstrijden spelen op de locatie in New York. De meest langverwachte wedstrijd op de locatie zal plaatsvinden op 9 juni, wanneer India en Pakistan, aartsrivalen, tegenover elkaar staan ​​in hun voortdurende rivaliteit.

Naast India en Pakistan zijn de andere teams die op de locatie in New York spelen onder meer gastland VS, buurlanden Canada, Ierland, Zuid-Afrika, Sri Lanka, Nederland en Bangladesh. De locatie is speciaal gebouwd voor het toernooi en de omstandigheden zullen naar verwachting een eerlijke strijd tussen bat en bal mogelijk maken.

Toernooidirecteur Hough heeft goede hoop dat het T20-veld op de locatie een goed tempo en veerkracht zal hebben en waarde voor schoten zal bieden aan de spelers. Het doel is om een ​​veld te bieden waarop slagmensen over de hele grond kunnen schieten, om zo een spannende en competitieve sfeer voor de wedstrijden te creëren. Vanaf het begin was de ambitie om pitches te maken die aansluiten bij deze doelstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER