Inter Miami-middenvelder Benjamin Cremaschi staat aan de kant met een sportherniablessure
Sport

Inter Miami-middenvelder Benjamin Cremaschi staat aan de kant met een sportherniablessure

Inter Miami CF heeft aangekondigd dat middenvelder Benjamin Cremaschi een sportherniaoperatie heeft ondergaan, waardoor hij twee tot drie maanden aan de kant zal staan. Dit is een klap voor het team, volgend op de langdurige knieblessure van buitenspeler Facundo Farías.

Cremaschi had in 2023 een solide rookieseizoen, met 2 goals en 4 assists in 28 optredens, waarvan 21 als starter. Dit maakt hem de tweede spraakmakende blessure deze maand voor de club. Bovendien maakte hij geen deel uit van de reizende ploeg van het team voor het Aziatische deel van hun voorseizoentour.

Het verlies van Farías en Cremaschi, twee opkomende jonge sterren in de aanval, is een aanzienlijke tegenslag voor het team terwijl ze zich voorbereiden op meerdere competities in het komende jaar. Hun eerste wedstrijd in het reguliere seizoen staat gepland voor 21 februari tegen Real Salt Lake.

Hoofdcoach Gerardo Martino erkende de kwetsbaarheid in hun aanvalsmogelijkheden en suggereerde dat ze mogelijk op zoek waren naar nieuwe aanvallende aanwinsten om de ploeg te versterken. Hij verklaarde dat het team alle mogelijkheden zal onderzoeken die de club ten goede zullen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER