Intercard Cashless-technologie geïnstalleerd in Aztlan Urban Park
Technologie

Intercard Cashless-technologie geïnstalleerd in Aztlan Urban Park

Aztlan Urban Park, een nieuw pretpark gelegen in het Bosque de Chapultepec in Mexico-Stad, heeft onlangs de installatie aangekondigd van Intercard cashless-technologie. Deze nieuwe toevoeging maakt deel uit van een groter project om het park nieuw leven in te blazen, waarbij een ouder pretpark wordt vervangen door Aztlan Urban Park, dat na voltooiing in totaal 36 attracties zal bevatten. Alle attracties zullen worden aangesloten op het innovatieve cashless-systeem van Intercard.

De eerste installatie van Intercard in het Aztlan Urban Park omvat 18 tourniquets, 10 kassasystemen, 12 spellen en acht iTeller-kiosken. De keuze voor Intercard kwam tot stand na een uitgebreide zoektocht naar software voor toegangscontrole en parkverkoop. De IT-manager van Aztlan Urban Park, Enrique Guerrero Bacab, benadrukte de reputatie van Intercard als toonaangevend bedrijf op het gebied van geldloze systemen voor pretparken en entertainmentcentra wereldwijd.

Veronica Berrera van Intercard hield toezicht op de installatie van het nieuwe geldloze technologiesysteem in het Aztlan Urban Park in Mexico-Stad. Deze nieuwe toevoeging zal de transacties op het park efficiënter en gemakkelijker maken voor zowel bezoekers als personeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER