Investering in Durst Tau-technologie verhoogt de productiecapaciteit van Printed Easy met 300%
Technologie

Investering in Durst Tau-technologie verhoogt de productiecapaciteit van Printed Easy met 300%

Printed Easy, een Britse web-to-print specialist gevestigd in Letchworth, Hertfordshire, heeft onlangs geïnvesteerd in de Tau RSC E LED-inkjettechnologie van Durst, een toonaangevende fabrikant van geavanceerde digitale print- en productietechnologieën. Deze nieuwe technologie zal de productiecapaciteit van het bedrijf voor labels en stickers aanzienlijk vergroten met 300%.

De nieuwste pers van Durst draait met een snelheid van 52 m/min en is uitgerust met CMYK plus witte hoogwaardige Tau RSC UV LED-inkt, die uitstekende weerstand en duurzaamheid biedt. De Durst Tau RSC E LED is al in productie genomen, waarbij algemeen directeur Jon Lancaster de voordelen ten opzichte van eerdere machines opmerkte. Hij benadrukte dat de nieuwe pers goed werkt op PP-substraten zonder dat er een primer nodig is en een breder kleurengamma biedt. Bovendien wordt het LED-droogsysteem alleen geactiveerd wanneer dat nodig is, waardoor het energieverbruik wordt verminderd.

Simon Cosh, Labels Business Development Manager van Durst UK & Ierland, uitte zijn enthousiasme over de beslissing van Printed Easy om te investeren in Durst-technologie voor hun inkjetbehoeften. Hij prees de toewijding van het bedrijf aan innovatie en efficiëntie en merkte op dat de Durst Tau RSC E LED een positieve invloed op de productie zal hebben. De printmogelijkheden met hoge resolutie van de Tau-technologie, die tot 12.000 x 1200 dpi kunnen bereiken, zijn een belangrijk verkoopargument geweest voor klanten die uitkijken naar de toekomst van digitaal inkjetprinten.

Printed Easy, dat 57 medewerkers in dienst heeft, zal dit jaar naar verwachting een omzet van £15,7 miljoen realiseren. Hun investering in de geavanceerde technologie van Durst toont hun toewijding aan het verbeteren van hun productiecapaciteiten en het voldoen aan de groeiende eisen van hun bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER