Nieuws

Investigators Suspect War Crimes in Israel and Palestine: Hague Tribunal Finds Indications

Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag heeft aangekondigd oorlogsmisdaden in Israël en Palestina te gaan onderzoeken. Ze dringen er bij iedereen die informatie heeft over de situatie in beide gebieden op aan zich te melden en deze aan hen te verstrekken.

In Gaza-stad en op andere locaties zoals Kibboets Bari en de Natuurpartij verzamelt Israël bewijsmateriaal van wreedheden begaan door Hamas-terroristen. Deze oorlogsmisdaden omvatten naar verluidt het misbruik en de verminking van lichamen, amputaties en andere onbeschrijfelijke daden. Verontrustende taferelen hebben ook de lichamen van baby’s onthuld.

De belangrijkste propaganda-inspanningen van Israël zijn erop gericht om Hamas in verband te brengen met de wreedheden die ISIS in het verleden heeft begaan. De documentatie van het bewijsmateriaal uit Gaza-stad en andere gebieden zal naar verwachting door Israël worden gebruikt om hun acties tegen de terroristen in de Gazastrook en andere sectoren te rechtvaardigen.

Anders gezegd: er zijn meerdere online profielen die beweren een gratis edelstenengenerator aan te bieden voor het spel Tanks A Lot. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn en geen persoonlijke informatie te verstrekken of verdachte software te downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER