Is een blockbuster-handel tussen de Chicago Cubs en Cleveland Guardians mogelijk?
Sport

Is een blockbuster-handel tussen de Chicago Cubs en Cleveland Guardians mogelijk?

De Chicago Cubs waren deze winter niet in staat drie van hun topdoelen veilig te stellen – Shohei Ohtani, Yoshinobu Yamamto en Tyler Glasnow – omdat alle drie de spelers uiteindelijk tekenden bij de Los Angeles Dodgers. Dit komt als een frustrerende klap voor de Cubs, die nu hun plannen voor het komende seizoen moeten heroverwegen. De realiteit van de sport is dat teams als de Dodgers hun concurrentie kunnen overbieden en te slim af kunnen zijn, waardoor andere teams moeite hebben om verloren kansen goed te maken. In plaats van stil te staan ​​bij wat had kunnen gebeuren, moeten de Cubs zich hergroeperen en zich concentreren op het maken van belangrijke toevoegingen aan hun selectie als ze hopen competitief te zijn in de National League Central en het ‘postseason’.

Een mogelijke stap die de Cubs zouden kunnen maken is proberen te ruilen voor Cleveland Guardians-topman Shane Bieber, die naar verluidt in het handelsblok zit. The Athletic opperde dit als een mogelijkheid en merkte op dat Bieber’s teamcontrole en kosten hem een ​​aantrekkelijke optie maken in vergelijking met andere werpers zoals Blake Snell. Hoewel het veel zou vergen voordat de Guardians afscheid zouden nemen van Bieber, hebben de Cubs het kapitaal om een ​​dergelijke deal tot stand te brengen. Bovendien zou het feit dat de Cubs en Guardians zich in verschillende divisies en conferenties bevinden, ervoor kunnen zorgen dat de Guardians meer openstaan ​​voor het verplaatsen van Bieber, omdat ze hem in het naseizoen niet hoeven te ontmoeten.

De Cubs maakten eerder dit seizoen grote indruk door Craig Counsell in dienst te nemen als hun nieuwe manager en hem een ​​platencontract te contracteren. Ze moeten echter nog steeds stappen ondernemen om hun selectie te versterken en het leiderschap van Counsell te ondersteunen. Een blockbuster-ruil voor een nieuwe topper als Bieber om toe te voegen aan hun rotatie zou in aanmerking komen als een belangrijke stap om hun managementverandering te ondersteunen en het team voor het komende seizoen te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER