ITB Berlin: Reistechnologie op een grote manier benadrukken
Technologie

ITB Berlin: Reistechnologie op een grote manier benadrukken

Het nieuwe thema ‘Breng reistechnologie naar een hoger niveau. Together” zal worden tentoongesteld op ’s werelds toonaangevende reisbeurs, ITB Berlin. De show geeft innovatieve reistechnologieoplossingen hun grootste platform tot nu toe. Verandering en innovatie zijn altijd de drijvende krachten geweest van de toeristische sector, en van 5 tot 7 maart op de ITB Berlin 2024 zal het segment Travel Technology een opvallende rol spelen.

De populaire eTravel Stage biedt een indrukwekkend programma van panels, keynote speeches en lezingen, terwijl aanbieders uit meer dan 30 landen hun toekomstgerichte producten en ideeën zullen presenteren in in totaal vijf zalen. De eTravel Stage in hal 6.1 bevat nieuwe AI- en Digital Destination-thematracks en biedt meer publieksruimte. Hoogtepunten van de ITB Orange Stage in hal 7.1a zijn onder meer een praatje bij het haardvuur over leiderschap, innovatie en de toekomst van reizen en de ITB Travel Technology Startup Pitches.

Tijdens de ITB Travel Technology Startup Pitches kunnen deelnemers ontdekken waar de innovatie zit, waarbij panelleden op 6 maart om 16.40 uur spannende startups ontmoeten. Er zal ook een sessie zijn over technologie voor duurzame toeristische innovatie, waarbij toonaangevende reistechnologiebedrijven bespreken of innovatieve technologische interventies kunnen de toeristische sector helpen duurzame praktijken te omarmen. Dit is op 7 maart om 15.15 uur. Het volledige congresprogramma is te bekijken en kaartjes zijn nu te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER