Ivan Pace verdient de titel van NFC-verdediger van de week.
Sport

Ivan Pace verdient de titel van NFC-verdediger van de week.

In week 14 stond de verdediging van de Vikingen onder druk om te voorkomen dat de Raiders scoorden. Linebacker Ivan Pace speelde een cruciale rol bij het helpen van de eenheid om dit doel te bereiken. Pace leverde een indrukwekkende prestatie, met 13 tackles, een zak, een verdedigde pass en een onderschepping in de nipte 3-0 overwinning van de Vikingen.

Zijn onderschepping kwam op een cruciaal moment, tijdens het eerste aanvallende spel van de Raiders nadat het velddoelpunt van Greg Joseph de puntloze stand had doorbroken. Door deze onderschepping konden de Vikingen de klok teruglopen, waardoor er nog maar zeven seconden overbleven in de wedstrijd. De uitmuntende inspanningen van Pace bleven niet onopgemerkt: de NFL noemde hem de NFC-verdediger van de week als erkenning voor zijn prestaties.

Pace sloot zich eerder dit jaar aan bij de Vikingen als undrafted free agent, en hij is snel een belangrijke speler in hun verdediging geworden en heeft een startpositie verdiend. Hij heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug, met 68 tackles, 2,5 zakken, een onderschepping en een gedwongen onhandige poging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER