Jaarverslag 2023-2024 uitgegeven door het Departement Bevolkings- en Volksgezondheidswetenschappen
Nieuws

Jaarverslag 2023-2024 uitgegeven door het Departement Bevolkings- en Volksgezondheidswetenschappen

Het Departement Bevolkings- en Volksgezondheidswetenschappen van de Keck School of Medicine van USC heeft haar jaarverslag 2023-2024 gepubliceerd, waarin de impactvolle bijdragen worden getoond die haar medewerkers, docenten, studenten en alumni hebben geleverd op het gebied van bevolking en volksgezondheid. Het rapport benadrukt de verreikende reikwijdte van het werk binnen de afdeling en de belangrijke prestaties die door individuen zijn geboekt op het gebied van onderzoek, onderwijs en betrokkenheid van de gemeenschap.

Dit jaar handhaafde het ministerie zijn nummer 2-positie in de financiering van de National Institutes of Health (NIH), waardoor baanbrekend onderzoek mogelijk werd gemaakt op gebieden als kanker, genetica, ziekten, de gezondheid van moeders en kinderen en de gezondheid van het milieu. Opmerkelijke erkenningen en prestaties werden ontvangen door onderzoeksteams, waaronder Marlena Fezjo, PhD, die werd uitgeroepen tot een van Time Magazine's 'Vrouwen van het Jaar'. Faculteitleden gaven deskundige wetenschappelijke getuigenissen in politieke fora, en gemeenschapspartnerschappen in Los Angeles en daarbuiten hielpen gezondheidsonderzoek te vertalen naar tastbare resultaten.

De afdeling vierde ook de successen van haar studenten, alumni en onderwijsprogramma's. Het Master of Public Health-programma kreeg een perfecte score en een volledige zevenjarige heraccreditatie van de Council on Education in Public Health, wat de toewijding van het departement op het gebied van diversiteit, gelijkheid, inclusiviteit en verbondenheid aantoont. Studenten en alumni ontvingen prestigieuze prijzen, terwijl docenten werden erkend voor hun expertise en leiderschap.

Vooruitkijkend sprak Howard Hu, MD, MPH, ScD, Flora L. Thornton, voorzitter van de afdeling, zijn enthousiasme uit over de aanhoudende groei van de afdeling als bron van ontdekkingen, uitstekende professionals en dienstverlening aan de gezondheidsbehoeften van de bevolking van de Keck School of Medicine, USC, Californië en daarbuiten. De toewijding van het departement aan excellentie op het gebied van onderzoek, onderwijs en betrokkenheid van de gemeenschap blijkt duidelijk uit het jaarverslag 2023-2024.

LAAT EEN REACTIE ACHTER