Jackson College biedt technologische assistentie voor senioren
Technologie

Jackson College biedt technologische assistentie voor senioren

Senioren in Jackson die worstelen met hun telefoons of laptops kunnen nu hulp krijgen van de medewerkers van het oplossingscentrum van Jackson College. Normaal gesproken helpen deze medewerkers studenten op de universiteit met eventuele technische problemen die ze tegenkomen. Ze zullen hun expertise echter aanbieden aan senioren die hulp nodig hebben met hun technologie op dinsdag 27 februari van 11.30 uur tot 15.30 uur op Jackson College.

Om dit evenement bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Om zich te registreren kunnen individuen contact opnemen met Katie Crowley op 517-796-8481 of [email protected].

Dit is een geweldige kans voor senioren in Jackson om de hulp te krijgen die ze nodig hebben met hun technologische apparaten. Of het nu gaat om problemen met hun telefoon of laptop, het personeel van het oplossingscentrum staat klaar om ondersteuning en begeleiding te bieden. Zet dit nuttige evenement dus alvast in je agenda en zorg ervoor dat je je vooraf inschrijft.

Voor meer lokaal nieuws en weerupdates kunt u zich abonneren op de News 10-nieuwsbrief en de YouTube-pagina om op de hoogte te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER