Sport

Jakirović: Bij het zien van die lijnen heb ik geen idee van het achterland! Sommigen geven hun moeilijkheden aan…

Sergej Jakirović uitte zijn frustratie over de scheidsrechter en zijn VAR-team na de nieuwe nederlaag van Dinamo tegen Viktoria Plzen in Tsjechië (1-0) in de Conference League. Hij bekritiseerde de beslissing om de hand van Mišić te bestraffen en trok het afgekeurde doelpunt van Sandro Kulenović in de 94e minuut in twijfel. Jakirović benadrukte de noodzaak voor het team om zich op de toekomst te concentreren en hun recente worstelingen te overwinnen.

In een interview voor Arenasport uitte Jakirović zijn ongeloof over de beslissingen van de scheidsrechter en verdedigde hij de prestaties van het team. Hij erkende dat Dinamo nog steeds een kans heeft om de achtste finales van de competitie te bereiken, maar benadrukte de noodzaak om beide resterende wedstrijden te winnen. Jakirović erkende de worsteling van het team met de uitvoering en benadrukte het belang van precisie in hun spel.

Dinamo, de bekerwedstrijd tegen derdeklasser Oriolik niet meegerekend, won één van de laatste vijf wedstrijden en leed vijf nederlagen in nog geen zes weken tijd. Jakirović erkende de uitdagingen waarmee het team werd geconfronteerd, maar benadrukte de noodzaak om boven tegenslagen uit te stijgen. Hij benadrukte dat de spelers zich ervan bewust zijn dat zij verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun prestaties en moeten werken aan verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER