Sport

Jakobi Meyers ervoer het gevoel genegeerd te worden door de patriotten

De Patriots hebben onder coach Bill Belichick moeite gehad om jonge receivers te ontwikkelen, maar ze leken succes te hebben geboekt bij Jakobi Meyers. Ondanks hun pogingen om het een hechte concurrentie te laten lijken, contracteerden de Patriots Meyers uiteindelijk niet als vrije agent. Volgens een rapport van de Boston Herald had Meyers tegen zijn teamgenoten en staf gezegd dat de Patriots hem niet wilden, slechts enkele dagen voordat hij tekende bij de Raiders.

Interessant genoeg had Meyers naast de Patriotten ook andere opties. Hij was niet hun tweede keuze en het team was naar verluidt verdeeld over de vraag of ze hem moesten behouden. Uiteindelijk was het Belichick die er door anderen van overtuigd was dat free-agent receiver JuJu Smith-Schuster het vermogen had om yards te winnen na de vangst, wat leidde tot de beslissing om Meyers niet te behouden.

Qua prestaties heeft Meyers tot nu toe een solide seizoen gehad met 25 vangsten voor 274 yards en drie touchdowns in vier wedstrijden. Smith-Schuster daarentegen heeft geworsteld met slechts 14 vangsten voor 86 yards en geen touchdowns in vijf wedstrijden met de Patriots. Helaas voor de Patriots zal Smith-Schuster niet beschikbaar zijn voor hun komende wedstrijd tegen de Raiders. Meyers daarentegen is klaar om te spelen en het zou passend zijn als hij een verschilmaker wordt in een wedstrijd die de Patriots mogelijk met verlies naar een 1-5 ‘record’ zou kunnen brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER