Jarvis Landry prijst Brian Thomas Jr. als Elite-speler.
Sport

Jarvis Landry prijst Brian Thomas Jr. als Elite-speler.

Brian Thomas Jr. maakte dit weekend zijn oefendebuut bij de Jaguars en liet een sterke indruk achter op de ervaren ontvanger Jarvis Landry, die als try-outspeler deelnam aan het rookie-minikamp van het team. Beide spelers zijn LSU-alumni en Landry prees Thomas vanwege zijn elite-talentniveau. Landry omschreef Thomas meerdere keren als 'elite' en merkte op dat het persoonlijk zien spelen van hem zijn hoge mening over de beginnende ontvanger alleen maar versterkte.

Landry sprak zijn bereidheid uit om Thomas op elke mogelijke manier te helpen, waarbij hij benadrukte dat het bieden van hulp deel uitmaakt van de cultuur die LSU bij zijn spelers heeft bijgebracht. Hoewel er nog geen nieuws is over een deal met de Jaguars, suggereert de positieve beoordeling van Landry dat Thomas misschien niet veel begeleiding nodig heeft om op professioneel niveau te slagen.

Over het geheel genomen onderstreept Landry's lof voor de prestaties van Thomas Jr. tijdens het minikamp het potentieel en de capaciteiten van de rookie op het veld. Met de steun van ervaren spelers als Landry zou Thomas een succesvolle start van zijn carrière bij de Jaguars kunnen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER