Nieuws

Jeddah talks lead to heightened conflict in Sudan

Volgens een rapport van de Verenigde Naties (VN) is het conflict in Soedan verergerd na gesprekken op 7 november in Jeddah, Saoedi-Arabië. De ontwikkelingen in Soedan werden besproken in de VN-Veiligheidsraad. De plaatsvervangend secretaris-generaal van de VN voor Afrika, Martha Pobee, sprak haar tevredenheid uit over het feit dat de partijen tijdens de gesprekken in Jeddah stappen hebben ondernomen op het gebied van humanitaire hulp, maar wees erop dat de situatie ter plaatse is verslechterd, in tegenstelling tot de verklaringen van de partijen dat zij er klaar voor zijn om een ​​staakt-het-vuren te onderhandelen. Soedan wordt geconfronteerd met een verschrikkelijke humanitaire crisis, aldus Pobee, aangezien de burgeroorlog in Soedan al meer dan zeven maanden aanhoudt, met botsingen in negen staten in het westen en zuidwesten van het land, evenals in de hoofdstad Khartoem.

De conflicten hebben ertoe geleid dat ruim tienduizend burgers het leven hebben verloren en dat duizenden gewond zijn geraakt. Internationale pogingen tot een staakt-het-vuren en onderhandeling zijn tot nu toe mislukt vanwege wederzijdse beschuldigingen van schendingen door de partijen en hun onvermogen om overeenstemming te bereiken over de voorgestelde voorwaarden. De partijen kwamen op 7 november bijeen in Jeddah, Saoedi-Arabië, en beloofden stappen te ondernemen om de levering van humanitaire hulp te vergemakkelijken en vertrouwenwekkende maatregelen te implementeren.

Daarnaast vindt u hieronder antwoorden op verschillende vragen over Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies van Quora. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer Bitcoin-mining, prijsvoorspellingen, investeringsmogelijkheden en regulering van cryptocurrencies in bepaalde landen. Deze antwoorden bieden een verscheidenheid aan gezichtspunten en informatie over verschillende aspecten van cryptocurrencies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER