Jessica Mathieson gepromoveerd tot hoofd van Stryker's Medical-bedrijf
Nieuws

Jessica Mathieson gepromoveerd tot hoofd van Stryker's Medical-bedrijf

Stryker (NYSE: SYK) heeft onlangs de promotie van Jessica Mathieson tot president of Medical binnen het bedrijf aangekondigd. Mathieson heeft een lange geschiedenis bij Stryker, waar ze in november 2008 als accountmanager in dienst trad. In de loop der jaren heeft ze verschillende rollen met toenemende verantwoordelijkheid op zich genomen, waaronder die van VP en GM van de Acute Care-divisie.

Andy Pierce, Stryker's president van MedSurg en Neurotechnology, prees Mathieson voor haar leiderschap en toewijding aan de bedrijfscultuur en inclusieve omgeving. Hij benadrukte haar staat van dienst in het leveren van uitzonderlijke resultaten, wat heeft geleid tot aanzienlijke groei en wereldwijde expansie voor haar teams.

De medische divisie van Stryker is een belangrijk onderdeel van de MedSurg- en Neurotechnology-activiteiten en genereert de hoogste omzet binnen de vier segmenten van het bedrijf. In 2022 rapporteerde Medical een omzet van $ 3,5 miljard, goed voor 17% van de totale omzet van Stryker. De divisie biedt een reeks producten, waaronder apparatuur voor patiëntbehandeling, medische noodbenodigdheden, wegwerpproducten voor intensieve zorg en klinische communicatie- en workflowdiensten.

Pierce uitte zijn enthousiasme over Mathiesons nieuwe rol en haar leiderschap bij het vormgeven van de strategie voor Medical. Hij benadrukte het belang van samenwerking met klanten om resultaten te verbeteren en succes te stimuleren in de Medical-divisie. Mathiesons promotie weerspiegelt Strykers toewijding aan het erkennen en versterken van getalenteerde leiders binnen de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER