Jimmies Herenhockey valt met 4-1 onder Pitt in ACHA Nationaal Toernooi – Jamestown Sun
Sport

Jimmies Herenhockey valt met 4-1 onder Pitt in ACHA Nationaal Toernooi – Jamestown Sun

De Universiteit van Jamestown, als vierde geplaatst, leed een 4-1 nederlaag tegen de Universiteit van Pittsburgh, als twintigste geplaatst, in de eerste ronde van de ACHA Nationale Kampioenschappen. De wedstrijd vond plaats op 8 maart in het Centene Community Ice Center in St. Louis, Missouri. De Panthers kwamen in de tweede periode op voorsprong met een doelpunt van Alex Paluso, maar de Jimmies brachten de wedstrijd snel in evenwicht met een doelpunt van Jordan Baranesky voor het einde van de periode.

In de derde periode profiteerden de Panthers van de omzet en scoorden nog twee doelpunten, wat leidde tot een 4-1 overwinning. Panthers’ doelman Devin Baresi maakte 34 reddingen op 35 schoten, terwijl Jimmies’ netminder Brandon Weare 18 reddingen maakte op 21 schoten. De eindscore was UP 4, UJ 1, met scoringsacties van Alex Paluso, Jordan Baranesky, Ben Leslie en Edward Pazo.

Als sportverslaggever bij The Jamestown Sun ben ik Max O’Neill. Ik kom uit New York en ben in 2020 afgestudeerd aan het Ithaca College met een graad in televisie-radio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER