John Malkovich shines on the Thalia stage in Hamburg
Nieuws

John Malkovich shines on the Thalia stage in Hamburg

John Malkovich, de beroemde Hollywood-acteur, ontving een staande ovatie en gejuich van het publiek in Hamburg voor zijn optreden in het toneelstuk “In The Solitude Of Cotton Fields” in het Thalia Theater. De Duitse première van deze internationale productie was een groot succes, waarbij de 70-jarige ster een boeiend optreden op het podium neerzette. Malkovich heeft een geschiedenis van optredens op Duitse podia en was eerder te zien in “Just Call Me God” in de Elbphilharmonie Hamburg in 2017.

In ‘In The Solitude Of Cotton Fields’ speelt Malkovich samen met de Litouwse actrice Ingeborga Dapkunaité in een toneelstuk van de Franse toneelschrijver Bernard-Marie Koltès. De twee acteurs portretteren een complexe ontmoeting tussen individuen die thema's als verlangen en schuld bespreken in een mysterieuze en intense sfeer. De productie onderzoekt verleiding, verleiding en de complexiteit van menselijke relaties.

Het stuk, geregisseerd door de Russische regisseur Timofey Kulyabin, is een coproductie met het Dailes Theater in Riga, Letland. De film ging in première in Riga in maart 2022 voordat hij voor een beperkte oplage naar Hamburg kwam. Malkovich zal optreden in in totaal vier shows in Hamburg, waarbij hij zijn uitzonderlijke talent demonstreert en het publiek boeit met zijn krachtige optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER