Jon Stewart becomes emotional as he honors original ‘Daily Show’ canine crew member Dipper
Nieuws

Jon Stewart becomes emotional as he honors original ‘Daily Show’ canine crew member Dipper

Jon Stewart werd emotioneel tijdens zijn terugkeer naar The Daily Show toen hij aankondigde dat zijn hond, Dipper, was overleden. Terwijl hij nadacht over hoe zijn kinderen twaalf jaar eerder geld hadden ingezameld voor een dierenasiel, vertelde Stewart hoe ze Dipper hadden geadopteerd, een gestroomde pitbull die een been had verloren bij een auto-ongeluk.

Nadat hij Dipper had geadopteerd, werd hij een geliefd onderdeel van Stewarts familie en verscheen hij zelfs regelmatig in The Daily Show. Stewart herinnerde zich in tranen de impact die Dipper op zijn leven had, en herinnerde zich hoe de hond een verscheidenheid aan spraakmakende gasten op de show had ontmoet.

Op een ontroerend moment tijdens de aflevering deelde Stewart het nieuws van het overlijden van Dipper en gaf uiting aan de diepe band die hij had met zijn hond. Hij spoorde zijn publiek aan om een ​​bijzondere hond als Dipper in hun leven te vinden en wijdde een moment van stilte in om zijn geliefde huisdier te eren.

Het emotionele eerbetoon aan Dipper eindigde met een video van de hond die in de sneeuw speelde, waarin de vreugde en liefde werd getoond die hij in Stewarts leven had gebracht. Het was een ontroerende herinnering aan de bijzondere band tussen mensen en hun dierlijke metgezellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER