Juni 2024: Ames Science Directorate kondigt sterren van de maand aan
Nieuws

Juni 2024: Ames Science Directorate kondigt sterren van de maand aan

Het NASA Ames Science Directorate erkende onlangs de uitzonderlijke bijdragen van vier personen: Amy Gresser, Mary Beth Wilhelm, Taylor Bell en Liane Guild. Deze individuen hebben blijk gegeven van een diepe betrokkenheid bij het bevorderen van de NASA-missie door hun talent, teamwerk en vooruitstrevende visie.

Amy Gresser, portefeuillemanager ruimtebiologie voor de divisie Ruimtebiologie, heeft uitgeblonken in haar rol door toezicht te houden op de portefeuille ruimtebiologie, de veiligheid van de beroepsbevolking te waarborgen en wetenschappelijke inspanningen te bevorderen door middel van budgetplanning en -uitvoering. Haar toewijding aan uitmuntendheid heeft bijgedragen aan het bevorderen van een cultuur van innovatie binnen de divisie.

Mary Beth Wilhelm, een planetaire wetenschapper en astrobioloog bij de afdeling Ruimtewetenschap en Astrobiologie, heeft uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten getoond in teamprojecten en haar vindingrijkheid gedemonstreerd door middel van recente selectie van voorstellen. Haar collaboratieve karakter heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van de divisie.

Dr. Taylor Bell, een andere planetaire wetenschapper bij de Space Science & Astrobiology Division, publiceerde onlangs baanbrekend onderzoek naar een heet Jupiter-doelwit met behulp van observaties van de James Webb Space Telescope. Deze opwindende ontdekking werd gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Nature Astronomy, waarin de belangrijke bijdragen van Taylor aan het vakgebied werden benadrukt.

Dr. Liane Guild, een ecosysteemwetenschapper bij de Earth Science Division, heeft NASA vertegenwoordigd in de Amerikaanse Coral Reef Task Force, haar CyanoSCape-project gepresenteerd op bijeenkomsten van het hoofdkantoor, cruciale branchebijeenkomsten bijgewoond en leiding gegeven aan een Interagency Agreement met de Naval Postgraduate School. Haar inspanningen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het valideren van de gegevens van de PACE-PAX-missie, waarmee ze haar expertise en toewijding aan het bevorderen van aardwetenschappelijk onderzoek demonstreert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER