Justin Steele van de Cubs toont intense emoties na een frustrerende inning
Sport

Justin Steele van de Cubs toont intense emoties na een frustrerende inning

Volgens manager Craig Counsell hebben de Cubs tijdens een moeilijke periode hun frustraties onder controle kunnen houden. Hij is van mening dat spelers zichzelf moeten kunnen zijn om optimaal te kunnen presteren op het veld. Of een speler nu luid of stil is, het is belangrijk dat hij zich vrij voelt om zich uit te drukken op een manier die hem helpt vertrouwen op te bouwen en op zijn topniveau te presteren.

Deze filosofie werd zaterdagmiddag echter op de proef gesteld op American Family Fields. Cubs-starter Justin Steele stond de Brewers toe terug te komen in het duel nadat hij de leiding moest toestaan ​​in de derde inning. Steele toonde zijn frustratie door te schreeuwen terwijl hij terugliep naar de dug-out en nog een schreeuw slaakte voordat hij naar het clubhuis ging.

De zelf toegebrachte fouten van de Cubs droegen bij aan de comeback van Milwaukee. Een leadoff single, een gestolen honk en een misspel zorgden ervoor dat de Brewers twee punten konden scoren. Ondanks dat Steele aan verdere schade ontsnapte door twee keer drie slag uit te schakelen, was zijn frustratie zichtbaar toen hij zijn woede op het veld uitte.

De wedstrijd benadrukte hoe belangrijk het is om emoties onder controle te houden en gefocust te blijven tijdens moeilijke momenten. De Cubs zullen zich moeten hergroeperen en moeten werken aan het minimaliseren van fouten om terug te komen van zware verliezen zoals die tegen de Brewers. Het is een leerzame ervaring voor het team, aangezien ze ernaar streven om hun prestaties te verbeteren en kalm te blijven tijdens uitdagende situaties in toekomstige wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER