Categories: Sport

Justin Steele van de Cubs toont intense emoties na een frustrerende inning

Volgens manager Craig Counsell hebben de Cubs tijdens een moeilijke periode hun frustraties onder controle kunnen houden. Hij is van mening dat spelers zichzelf moeten kunnen zijn om optimaal te kunnen presteren op het veld. Of een speler nu luid of stil is, het is belangrijk dat hij zich vrij voelt om zich uit te drukken op een manier die hem helpt vertrouwen op te bouwen en op zijn topniveau te presteren.

Deze filosofie werd zaterdagmiddag echter op de proef gesteld op American Family Fields. Cubs-starter Justin Steele stond de Brewers toe terug te komen in het duel nadat hij de leiding moest toestaan ​​in de derde inning. Steele toonde zijn frustratie door te schreeuwen terwijl hij terugliep naar de dug-out en nog een schreeuw slaakte voordat hij naar het clubhuis ging.

De zelf toegebrachte fouten van de Cubs droegen bij aan de comeback van Milwaukee. Een leadoff single, een gestolen honk en een misspel zorgden ervoor dat de Brewers twee punten konden scoren. Ondanks dat Steele aan verdere schade ontsnapte door twee keer drie slag uit te schakelen, was zijn frustratie zichtbaar toen hij zijn woede op het veld uitte.

De wedstrijd benadrukte hoe belangrijk het is om emoties onder controle te houden en gefocust te blijven tijdens moeilijke momenten. De Cubs zullen zich moeten hergroeperen en moeten werken aan het minimaliseren van fouten om terug te komen van zware verliezen zoals die tegen de Brewers. Het is een leerzame ervaring voor het team, aangezien ze ernaar streven om hun prestaties te verbeteren en kalm te blijven tijdens uitdagende situaties in toekomstige wedstrijden.

Floris Hekkink

Share
Published by
Floris Hekkink

Recent Posts

Ygeia Nutrition biedt dagelijkse gezondheidscontroles aan op het 2024 Clergy-Leek Congres, georganiseerd door het Grieks-orthodoxe aartsbisdom van Amerika

Ygeia Nutrition, onder leiding van geregistreerde diëtiste Maria Stavropoulos MS ARD CDN, biedt de mogelijkheid…

13 minuten ago

Jensen Huang krijgt lof van Elon Musk

Elon Musk prees Jensen Huang voor zijn werkethiek, waarbij hij altijd betrokken was bij het…

16 minuten ago

Gezondheidsfunctionaris van Sonoma County geeft hittewaarschuwing af

Dr. Tanya Phares, gezondheidsfunctionaris van de county Sonoma, heeft een hittewaarschuwing afgegeven als reactie op…

19 minuten ago

Young people in China are prioritizing saving over spending in a trend known as “revenge saving,” while their peers in other countries accumulate debt.

Het fenomeen van wraakuitgaven na de pandemie is nog steeds wijdverbreid, maar er is een…

24 minuten ago

Arlington County introduceert innovatief systeem voor reactie op geestelijke gezondheidscrisis – NBC4 Washington

Arlington County heeft onlangs een nieuw systeem geïmplementeerd dat is ontworpen om de respons op…

26 minuten ago

Bedrijven delen hun verwachtingen voor nieuwe Country Club Plaza-eigenaren

HP Village Management kocht onlangs de Country Club Plaza in Kansas City en heeft zijn…

39 minuten ago