Kaneka Corporation voltooit de overname van Japan Medical Device Technology Co
Technologie

Kaneka Corporation voltooit de overname van Japan Medical Device Technology Co

Kaneka Corporation heeft onlangs de overname van alle aandelen van Japan Medical Device Technology Co afgerond, waardoor het een volledige dochteronderneming is geworden. Kaneka is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van endovasculaire katheters, die worden gebruikt bij de behandeling van hart-, perifere vasculaire en cerebrovasculaire ziekten. Het bedrijf heeft zijn doel uitgedrukt om zijn activiteiten uit te breiden in de behandeling van coronaire hartziekten zoals atherosclerose.

Volgens een verklaring van Kaneka beschikt Japan Medical Device Technology Co over een hoog niveau van technologische capaciteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van coronaire stents en is het een leider op het gebied van bioresorbeerbare stents.

Deze overname vertegenwoordigt een strategische zet voor Kaneka Corporation, waardoor zij hun aanwezigheid in de ontwikkeling en distributie van medische hulpmiddelen voor de behandeling van hart- en vaatziekten verder kunnen versterken. Het betekent ook de toewijding van het bedrijf aan het bevorderen van hun capaciteiten op het gebied van endovasculaire behandeling. Met de overname van Japan Medical Device Technology Co staat Kaneka klaar om hun positie als leider in de ontwikkeling van innovatieve medische apparatuur voor de behandeling van coronaire hartziekten en andere gerelateerde aandoeningen te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER