Kent State University implementeert CBORD en Amazon Just Walk Out-technologie voor contactloze winkelervaring in campuswinkels
Technologie

Kent State University implementeert CBORD en Amazon Just Walk Out-technologie voor contactloze winkelervaring in campuswinkels

Kent State University implementeert een nieuw toegangstoegangssysteem door het gebruik van ID-kaarten, met behulp van het GET-platform van CBORD. Studenten, docenten en personeel kunnen nu hun identiteitskaart gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende faciliteiten op de campus. Bovendien zal het GET-platform dienen als een gecentraliseerde hub voor het bekijken van ontvangstbewijzen, transactiegeschiedenis, het beheren van fondsen en het ontvangen van pushmeldingen voor binnenkomst en vertrek.

Jacob Kuehn, Senior Director Culinary Services bij Kent State, is enthousiast over de veranderingen die dit nieuwe systeem met zich mee zal brengen. De Flash Bistro zal nu veel langere uren open zijn, inclusief vroege ochtenden, late avonden en in de weekenden, toen deze voorheen gesloten was. Door deze uitbreiding van de openingstijden kunnen studenten, personeel, docenten en gasten die evenementen op de campus bijwonen, tijdens hun verblijf snacks en etenswaren kopen. Het biedt klanten ook meer opties en een grotere selectie items om uit te kiezen.

Over het geheel genomen zullen de implementatie van het ID-kaartinvoersysteem en de uitbreiding van de openingstijden van de Flash Bistro de gemeenschap van Kent State University enorm ten goede komen. Studenten, docenten, personeel en gasten zullen nu meer gemak en mogelijkheden hebben als het gaat om het kopen van eten op de campus. Het is een belangrijke stap in de richting van het verbeteren van de algehele ervaring voor iedereen op de campus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER