Kernels Craving: A Burst of Flavorful Pops
Nieuws

Kernels Craving: A Burst of Flavorful Pops

Verlangen naar Kernels in Tomball, Texas is niet zomaar een popcornwinkel. Met meer dan 80 handgemaakte smaken is er voor iedere smaakpapil iets om van te genieten. Mede-eigenaar Randy Harmon beweert dat ze smaken hebben gecreëerd die aan vrijwel elke smaak voldoen, zodat iedereen iets kan vinden waar hij of zij van houdt.

Dit jaar heeft Craving Kernels een speciale mix voor de Oscars gecreëerd, waarbij de smaken mousserende wijn en bramen worden gecombineerd voor een unieke en heerlijke popcornervaring. De winkel draait echter niet alleen om popcorn. Ze bieden ook een selectie ouderwetse snoepjes, zelfgemaakte fudge en ijs, wat gevoelens van nostalgie opwekt en klanten een verscheidenheid aan lekkernijen biedt om van te genieten.

Mede-eigenaar Tracey Harmon benadrukt dat ze bij Craving Kernels willen dat klanten plezier hebben en van de ervaring genieten. De winkel is een plek waar mensen verschillende smaakcombinaties kunnen ontdekken, iets nieuws kunnen proberen en blijvende herinneringen kunnen creëren met vrienden en familie. Of je nu een popcornliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets lekkers, Craving Kernels heeft voor ieder wat wils.

LAAT EEN REACTIE ACHTER