Kijk hoe Meta's 'Imagine' AI-beeldgenerator in realtime transformeert en evolueert dankzij uw input
Nieuws

Kijk hoe Meta's 'Imagine' AI-beeldgenerator in realtime transformeert en evolueert dankzij uw input

Meta heeft een nieuwe AI-functie voor het genereren van afbeeldingen geïntroduceerd, genaamd Imagine, waarmee gebruikers in realtime afbeeldingen kunnen maken. De functie maakt gebruik van Meta's AI-model, Llama 3, om hoogwaardige en gedetailleerde afbeeldingen te produceren. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot Imagine door de prompt “Imagine” te typen, gevolgd door een beschrijving van de afbeelding die ze willen genereren. Het beeld verandert terwijl gebruikers typen, waardoor een naadloze en interactieve ervaring ontstaat.

Deze nieuwe functie maakt deel uit van een bredere aankondiging van Meta vorige week, waarin de inspanningen van het bedrijf worden getoond om zijn AI-mogelijkheden te verbeteren. Imagine is momenteel beschikbaar als bètaversie op WhatsApp en de Meta AI-website, waardoor gebruikers de kans krijgen hun creativiteit en visuele ideeën de vrije loop te laten met behulp van de allernieuwste technologie.

Naast het genereren van afbeeldingen heeft de AI-assistent van Meta verschillende updates gezien, waaronder de mogelijkheid om specifieke aanbevelingen te doen voor restaurants, inspiratie voor interieurontwerp en educatieve hulp. Meta-CEO Mark Zuckerberg uitte zijn opwinding over de vooruitgang in de AI-technologie en beschreef deze als ‘behoorlijk wild’. Meta evolueert echter nog steeds en werkt eraan om te concurreren met andere AI-innovators zoals OpenAI en Anthropic.

Terwijl Meta grotere modellen van Llama 3 blijft ontwikkelen, kunnen gebruikers in de toekomst nog geavanceerdere functies en mogelijkheden verwachten. Imagine is slechts één voorbeeld van hoe Meta de grenzen van AI-technologie verlegt om gebruikers krachtige tools voor creativiteit en verkenning te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER