Kijk live hoe Biden de prestaties van CHIPS en de Science Act belicht
Nieuws

Kijk live hoe Biden de prestaties van CHIPS en de Science Act belicht

De regering-Biden kondigde donderdag een voorlopig akkoord aan met Micron, een halfgeleiderfabrikant gevestigd in Idaho. Deze investering maakt deel uit van de tweeledige CHIPS and Science Act en zal de bouw ondersteunen van twee productiecentra, één in Clay, NY, nabij Syracuse, en de andere in Boise, Idaho. President Biden zal Syracuse bezoeken om de voordelen van deze overeenkomst, die tot 6,1 miljard dollar aan federale financiering omvat, te benadrukken.

Tijdens zijn bezoek zal president Biden naar verwachting om 14.00 uur EDT opmerkingen maken en de resultaten van de overeenkomst met Micron onder de aandacht brengen. Deze investering is een belangrijke stap in de richting van het versterken van de halfgeleiderindustrie in de Verenigde Staten en het waarborgen van haar concurrentievermogen op de wereldmarkt.

De video hierboven geeft meer informatie over deze aankondiging door de regering-Biden. Copyright 2024 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Deze inhoud mag niet zonder toestemming worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of opnieuw gedistribueerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER