Kiotti Armstrong, een All-American uit 2025, engageert zich voor Texas A&M
Sport

Kiotti Armstrong, een All-American uit 2025, engageert zich voor Texas A&M

Texas A&M University heeft zich verzekerd van een toezegging van de beste kandidaat Kiotti Armstrong van Jasper High School in Texas. Armstrong, een All-American en viersterrenrekruut uit 2025, wordt volgens 247Sports gerangschikt als de nummer 76 van het hele land.

Armstrong zal zijn talenten demonstreren in de jaarlijkse Oost-West-wedstrijd in de Alamodome in San Antonio, Texas. De game wordt landelijk uitgezonden op NBC en Peacock, met de 100 beste middelbare schoolvoetballers uit het hele land.

De All-American Bowl, eigendom van NBC Sports, is een prestigieus evenement dat behoort tot de topsportcompetities zoals de Olympische Spelen en de Premier League. Met meer dan vier miljoen televisiekijkers en meer dan 20.000 aanwezige fans is dit het meest bekeken all-star-evenement op middelbare scholen. De game heeft een rijke geschiedenis in het voortbrengen van top NFL-talent, met 594 draft picks, 93 Super Bowl-kampioenen, 247 Pro Bowl-selecties en 18 Heisman-finalisten die in het verleden hebben deelgenomen. Voor meer informatie kunnen fans terecht op nbcsports.com/college-football/all-american-bowl of het evenement volgen op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter en Instagram (@AAbonNBC).

LAAT EEN REACTIE ACHTER