Koop nu uw Euro 2024-sweepstakekit – download en print de jouwe!
Sport

Koop nu uw Euro 2024-sweepstakekit – download en print de jouwe!

Bereid u voor op Euro 2024 door uw sweepstakekit hier te downloaden en af ​​te drukken. Het toernooi, dat deze zomer in Duitsland plaatsvindt, is de 17e editie van het Europees kampioenschap voetbal van de UEFA. Italië is de titelverdediger en heeft Engeland in 2021 verslagen. Nu de Three Lions van Gareth Southgate het deze keer beter willen doen, zitten ze in groep C, samen met Denemarken, Servië en Slovenië.

De opwinding begint op vrijdag 14 juni in München met Duitsland tegenover Schotland. Het voetbalfeest zal een maand duren, met veel spannende wedstrijden om naar uit te kijken. Blijf georganiseerd door onze Euro 2024-kalender af te drukken, en voeg wat plezier toe door deel te nemen aan onze loterij. Kies willekeurig teams en kijk of jij als winnaar uit de bus kunt komen, ongeacht de prestaties van jouw team op het veld.

Knip eenvoudig elk team uit en teken ze uit een hoed, zodat familie, vrienden of collega's hun land kunnen kiezen. Meer weten over de teams? Bekijk onze uitgebreide gids voor alle deelnemers. Of test uw kennis met onze Euro 2024-voorspellingstool om uw voorspellingen te doen.

Als het gaat om het verdelen van het prijzengeld, overweeg dan verschillende opties op basis van het aantal deelnemers. Voor een groep van 24 personen kunt u € 5,- per team in rekening brengen en € 80,- toewijzen aan de winnaar, € 30,- voor de tweede plaats en € 10,- voor de derde plaats. Als alternatief kunt u, met een lager inschrijfgeld van € 2,- per persoon, € 25,- uitdelen aan de winnaar, € 15,- voor de tweede plaats en € 8,- voor de derde plaats.

Als je met een kleinere groep speelt, kan iedereen meerdere teams selecteren om er zeker van te zijn dat ze allemaal bezet zijn. Breid uw leeservaring uit met de bekroonde journalistiek van The Telegraph. Probeer het 3 maanden gratis en geniet van onbeperkte toegang tot hun website, exclusieve app en meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER