Kroatische overname in Duitsland: vind de beste eurotickets
Sport

Kroatische overname in Duitsland: vind de beste eurotickets

De voorzitter van de Duitse voetbalbond (DFB), Bernd Neuendorf, maakte bekend dat zij ticketaanvragen hebben ontvangen van 206 landen voor Euro 2024. Het merendeel van de verzoeken kwam uit Kroatië, Albanië en Turkije. Neuendorf benadrukte de enorme belangstelling voor zekerheden voor de finalewedstrijd in Berlijn, met al 2,3 miljoen ontvangen aanvragen. Daarnaast is er veel belangstelling voor de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland, waarbij 1,4 miljoen mensen live willen kijken op de tribunes in München.

Neuendorf deelde mee dat maar liefst 145.000 mensen zich hebben aangemeld als vrijwilliger voor het evenement, wat de buitengewone belangstelling voor Euro 2024 onderstreept. Het Duitse team, “Vatreni”, speelt op 15 juni hun eerste wedstrijd in Berlijn tegen Spanje, gevolgd door een wedstrijd in Hamburg tegen Albanië op 19 juni en een laatste groepsfasewedstrijd in Leipzig tegen Italië op 24 juni. Ondanks de locatie wordt verwacht dat Duitse fans de stadions in het hele land zullen vullen.

De belangstelling voor Euro 2024 is werkelijk opmerkelijk, met miljoenen mensen die graag kaartjes willen bemachtigen en hun steun willen aanbieden door middel van vrijwilligerswerk. Het enthousiasme voor het toernooi is duidelijk zichtbaar, en het lijdt geen twijfel dat de stadions in Duitsland gevuld zullen zijn met gepassioneerde fans die klaar staan ​​om hun teams aan te moedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER