Nieuws

Kumar Sangakkara Discloses His Top Two Picks for the ODI World Cup 2023

De ICC Men’s ODI World Cup 2023 is nog maar een paar weken verwijderd en begint op 5 oktober. Deze editie is speciaal omdat deze voor het eerst uitsluitend door India wordt georganiseerd. De openingswedstrijd zal een botsing zijn tussen titelverdediger Engeland en de nummer twee van de ODI World Cup 2019, Nieuw-Zeeland. Fans kijken reikhalzend uit naar dit maandlange spektakel vol cricketactie van het hoogste niveau.

Terwijl de opwinding voor het WK toeneemt, zijn ervaren cricketers, experts en experts begonnen hun voorspellingen te delen en hun favoriete teams te kiezen om de trofee te winnen. Voormalig Sri Lankaanse speler Kumar Sangakkara deelde onlangs zijn gedachten over het komende toernooi. Hij noemde Engeland en India als zijn topfavorieten om het WK te winnen. Sangakkara prees Sri Lanka ook voor hun prestaties tijdens de recente Asia Cup en stelde voor dat ze zouden kunnen strijden voor een play-offpositie.

Sangakkara maakte deze opmerkingen tijdens het bijwonen van de vierde ODI tussen Engeland en Nieuw-Zeeland. Hij was betrokken bij een gesprek met de voormalige Nieuw-Zeelandse snelle bowler Simon Doull en de ex-Engelse schipper Eoin Morgan. Sangakkara benadrukte dat zodra een team de play-offs bereikt, ze nog maar één wedstrijd verwijderd zijn van de finale. Hij is van mening dat elk team op een goede dag de trofee in de wacht kan slepen.

In ander cricketnieuws heeft Bangladesh hun selectie aangekondigd voor de komende ODI-serie tegen Nieuw-Zeeland. Tamim Iqbal en Mahmudulla zullen terugkeren naar het team. Fans uit verschillende landen, waaronder India, Australië, Canada, de VS, het VK en de VAE, kijken reikhalzend uit naar de uitzending en livestreamdetails voor de finale van de Asia Cup 2023 tussen India en Sri Lanka.

LAAT EEN REACTIE ACHTER