Kyle Larson komt als overwinnaar tevoorschijn in de Las Vegas NASCAR Cup Series
Sport

De NASCAR Cup-teams namen zondagmiddag voor het eerst dit seizoen deel aan de Las Vegas Motor Speedway. Kyle Larson kwam naar voren als de dominante kracht en won de race nadat hij maar liefst 181 ronden had geleid en de etappes had afgelegd. Het was zijn derde overwinning in Las Vegas. Tyler Reddick, Ryan Blaney, Ross Chastain en Ty Gibbs presteerden ook sterk en eindigden in de top vijf.

In totaal waren er gedurende de race 24 wisselingen in de leiding, waarbij 15 verschillende coureurs vooraan in het peloton een bocht namen. Derek Kraus had een indrukwekkend debuut tijdens zijn allereerste bekerstart voor Kaulig Racing, waarbij hij twee ronden aan de leiding stond. Tegen het einde van de race finishten 31 auto’s in de eerste ronde, waarbij alleen Chris Buescher niet finishte nadat een verloren wiel ervoor zorgde dat hij in ronde 27 tegen de buitenmuur crashte.

Over het geheel genomen was het een spannende race op de Las Vegas Motor Speedway, met veel actie en verrassingen onderweg. De concurrentie was hevig en toonde het talent en de vaardigheden van de coureurs terwijl ze de strijd op de baan aangingen. Felicitaties aan Kyle Larson voor zijn welverdiende overwinning.