LaGrange Daily News erkent het Fire Science Technology-programma van WGTC voor nationale prestaties
Technologie

LaGrange Daily News erkent het Fire Science Technology-programma van WGTC voor nationale prestaties

West Georgia Technical College (WGTC) heeft onlangs nationale erkenning gekregen voor zijn Fire Science Technology-programma. Het programma werd door de National Fire Academy, een afdeling van de Amerikaanse Fire Administration, uitgeroepen tot Fire and Emergency Services Higher Education (FESHE)-instelling. Deze erkenning betekent dat het curriculum dat is aangenomen en geïmplementeerd door het Fire Science Technology-programma van WGTC voldoet aan de minimumnormen van uitmuntendheid die zijn vastgesteld door de professionele ontwikkelingscommissies van FESHE en de National Fire Academy.

Het FESHE-erkenningscertificaat erkent collegiale hulpdienstenopleidingen die voldoen aan de hoge normen van de National Fire Academy. Het Fire Science Technology-programma van WGTC biedt gespecialiseerde trainingen en geavanceerde managementprogramma’s voor brandweerofficieren, instructeurs, technische professionals en aanverwante beroepen.

Volgens Cruz Lake, programmadirecteur Fire Science Technology, stelt deze erkenning WGTC in staat onderwijsnormen van hogere kwaliteit te bieden aan studenten die hun graad in Fire Science Technology behalen. Dit stelt studenten op hun beurt in staat betere diensten te verlenen aan hun afdelingen en gemeenschappen door aan deze hoge normen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Voor meer informatie over het Fire Science Technology-programma van WGTC kunt u hun website bezoeken op https://www.westgatech.edu/program-explorer/public-safety/fire-science-technology/. West Georgia Technical College biedt meer dan 120 associate degree-, diploma- en technische certificaatprogramma’s aan op verschillende campussen en klassenlocaties in de staat Georgia. Als eenheid van het Technical College System of Georgia is WGTC een van de grootste technische hogescholen in de staat. Voor meer informatie over het college kunt u hun website bezoeken op www.westgatech.edu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER